Roos Groep-4 (1)

Antoine Mijs – meewerkend uitvoerder

Antoine Mijs is inmiddels twaalf jaar werkzaam voor de Roos Groep. Het begon allemaal met het uitvoeren van schuurwerkzaamheden en mede door de opleidingsmogelijkheden van de Roos Groep en zijn inzet, is hij inmiddels uitgegroeid tot meewerkend uitvoerder. Hij vertelt over zijn ervaringen en wat er nou zo leuk is aan het werk.

Lees meer.

Betonafwerker

Dennis Hilster – betonafwerker

Dennis Hilster is zelfstandige betonafwerker bij de Roos Groep en staat iedere dag met zijn ploeg aan de mooiste betonprojecten te werken. In dit gesprek vertelt hij meer over de ervaringen die hij met Roos Groep heeft.

Lees meer.

Machinist infrawerken

Johan de Leeuw & Hans Peeters

In dit gesprek spreken we twee medewerkers van de Roos Groep die pas een korte tijd deel uitmaken van onze organisatie. In dit verhaal vertellen ze hoe ze de eerste weken hebben ervaren en waarom ze voor de Roos Groep hebben gekozen.

Lees meer.

Wegenbouw vacatures

Gerald van Gompel – betonafwerker

Gerald van Gompel is al meer dan veertien jaar werkzaam voor de Roos Groep. In die jaren heeft hij al veel meegemaakt en heeft hij al aan vele projecten gewerkt. Als betonafwerker heeft hij heel Nederland afgereisd, maar heeft hij ook aan projecten in het buitenland gewerkt. In deze tekst vertelt hij in het kort over zijn tijd bij Roos.

Lees meer.

Betonafwerker

Sven – betonafwerker

In dit interview spreken we Sven die inmiddels al vier jaar voor onze organisatie werkt. In deze vier jaar heeft hij het een en het ander meegemaakt en heeft hij een goed beeld gekregen van de werkzaamheden en van de werksfeer.

Lees meer.

Ploegbaas infra

Bryan – ploegbaas

Hier lees je over de mooie uitdagingen die Bryan dagelijks aangaat met zijn ploeg.

Lees meer.

Sanne Wouters – werkvoorbereider

In dit interview lees je meer over de functie van Sanne en over haar kijk op de Roos Groep.

Lees meer.

Edo Lemans – voorman infra

Maak kennis met Edo Lemans, een betrokken en enthousiaste collega binnen onze infradivisie. Al vele jaren zet hij zich in om samen met zijn collega’s diverse infraprojecten te realiseren. Daarom weet hij als geen ander wat voor uitdagingen dit werk met zich meebrengt en dat wil hij graag met jullie delen.

lees meer.

Ervaringsverhalen BBL-/ BOL-leerlingen

stage monteur mobiele werktuigen

Ivo Geraerts – stagiair monteur mobiele werktuigen

In dit gesprek spreken we de twintigjarige Ivo Geraerts die terugblikt op zijn stageperiode als monteur in de werkplaats. Ivo heeft bijna twee jaar voor de Roos Groep gewerkt en in die tijd al veel meegemaakt en geleerd. Hij wil ons graag meer vertellen over hoe het is om bij de Roos Groep stage te lopen.

Lees meer…

werkvoorbereider infra

Tim Keeris – stagiair marketing & communicatie

We spreken met de tweeëntwintigjarige Tim Keeris. Een aantal jaar geleden maakte hij voor het eerst kennis met de Roos Groep en door een goede ervaring besloot hij ook zijn afstudeerstage bij ons te komen doen. Hij vertelt jullie wat volgens hem zo uniek is aan de Roos Groep en waarom hij de Roos Groep een fijne stageplek vindt.

Lees meer…