De Roos Groep is een familiebedrijf in hart en nieren en dat zie je terug in alle aspecten van het bedrijf; de lijnen zijn kort en de sfeer is gemoedelijk. Een van de dingen die daarop aansluit, is het werkplezier van onze medewerkers. Zij moeten goed op hun plek zitten en werkzaamheden verrichten die écht bij hun passen. Om die reden zitten we regelmatig rond de tafel om enerzijds te kijken waar jouw kwaliteiten liggen en anderzijds wat je leuk vindt. Zo vinden we samen altijd de perfecte functie!

De medewerker vertelt…

Benieuwd naar de werksfeer of hoe een werkdag er bij de Roos Groep uitziet? Onze medewerkers vertellen er graag over! Je leest de ervaringsverhalen hier.

Lees meer…
Betonafwerker
Roos Groep-8

De directie

In een gesprek met Tom Roos – Operationeel directeur – kom je meer te weten over het werken bij de Roos Groep en over de doelen die de organisatie heeft. Ook vertelt hij over zijn carrière en hoe zijn contact is met de medewerkers. Afsluitend verklaart hij nog de ambitie om zowel nu als in de toekomst een familiebedrijf te blijven en waarom dat zo belangrijk is. Alom krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Lees meer…

Nieuws

De Roos Groep blijft voortdurend in beweging en ook haar medewerkers gaan met die ontwikkelingen mee. Via de nieuwsartikelen blijf jij op de hoogte van wat er bij de medewerkers van de Roos Groep speelt. Start er een nieuwe medewerker? Of wil een medewerker zijn ervaring van een cursus delen? Je leest het allemaal door op de onderstaande knop te drukken!

Lees meer…
BBL en BOL wegenbouw

Contact