Waarom Roos Groep

De Roos Groep staat bekend als een familiebedrijf en dat zie je terug in de omgang tussen directie en haar medewerkers, maar ook tussen medewerkers onderling. Zo staat er altijd wel iemand klaar wanneer jij een vraag hebt. Daarnaast merk je dat het werken bij de Roos Groep meer is dan enkel werken. Iedereen heeft een verantwoordelijkheidsgevoel en kan grote vreugde halen uit het behalen van successen. Er heerst als het ware een verbondenheid waarbij iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen. Een van de sleutelfactoren om dit alles te bereiken, is de voortdurende communicatie tussen de directie en haar personeel. Zo wordt er op verschillende momenten gecommuniceerd over de wensen en behoeften, zodat iedereen een functie kan beoefenen waar hij of zij vrolijk van wordt. Ben je niet in het bezit van een diploma? Dat is bij de Roos Groep geen enkel probleem! Hier hanteren ze namelijk een buddysysteem waarbij je aan een buddy wordt gekoppeld die jou alle fijne kneepjes van het vak gaat leren. Op die manier wordt je niet gelijk in het diepe gegooid en krijg je zo de begeleiding die je nodig hebt. Verder bieden we nog een tal van in- en externe opleidingsmogelijkheden die ervoor zorgen dat ons personeel zichzelf kan blijven ontwikkelen. Wil jij je ambities waarmaken? Kom dan werken bij de Roos Groep!

Onze medewerkers

Medewerkers wegenbouw

Veiligheid in de wegenbouw

Veiligheid, is een onderwerp waar je bij een professionele wegenbouwer boeken over kan schrijven. De directie van de Roos Groep is altijd bezig met de veiligheid van medewerkers en die van de weggebruikers. Om dit te waarborgen kiest de Roos Groep ervoor om elke medewerker te certificeren met het VCA-certificaat. De leidinggevende beschikken over een VCA-Volcertificaat en de overige medewerkers over een VCA-basis certificaat. Een onderdeel hiervan is dat er regelmatig bijscholing momenten plaatsvinden. Dit is om te waarborgen dat elke medewerker alleen maar veilige handelingen uitvoert en hier bewust mee bezig is.

Het opleiden van personeel

De Roos Groep wil iedereen een eerlijke kans bieden om onderdeel te worden van het bedrijf. Schoolverlaters of mensen zonder diploma krijgen hier de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen tot een échte professional binnen eigen gebied. Door interne opleidingsmogelijkheden zorgen we ervoor dat iemand zonder ervaring binnen één tot anderhalf jaar een volwaardig betonafwerker is, tenminste als dit is wat iemand zoekt. Een andere mogelijkheid is een opleiding tot monteur of wellicht een volwaardig uitvoerder of projectleider. Iedereen verdient een kans en met de juiste inzet en instelling is alles mogelijk!

Visie, missie en kernwaarden

Visie

Wij maken het leven aangenaam in alle facetten. Door elke dag onze leef- en werkomgeving een beetje beter, slimmer, fijner, duurzamer te maken.

Missie

We luisteren naar de mensen waar we mee én voor werken. We willen hen begrijpen en zaken aanpakken waar nodig. We handelen zorgvuldig en zetten elke dag een stapje extra. Zo maken we onze dienstverlening aangenamer.

Kernwaarden

Aangenaam: Beter, slimmer, fijner, duurzamer.

Professioneel: Elke keer goede kwaliteit, volgens de veiligheidsnormen, afspraak is afspraak

Extra: Meer doen dan verwacht.