Ervaringsverhalen

Onze mensen vertellen graag hoe het is om bij Roos Groep te werken. Hier lees je hoe een werkdag eruit ziet, en welke opleidingsmogelijkheden er allemaal zijn.

Ook onze stagiaires en studenten vertellen ook graag over het BOL of BBL-traject dat ze volgen of hebben gevolgd. Wil jij meer te weten komen over deze ervaringen? Klik dan hier.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar goede vakmensen, van betonafwerkers tot projectleiders en werkvoorbereiders! Maar ook als je geen ervaring hebt krijg je bij ons de kans om het vak te leren. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van alle vacatures.

Uitgewassen beton
Betonreparaties door Roos Groep

Opleidingsmogelijkheden

Wij van de Roos Groep vinden het belangrijk dat onze medewerkers de mogelijkheid hebben om zich te blijven ontwikkelen. Daarom bieden we in- en externe opleidingsmogelijkheden aan. Of je nou je heftruck rijbewijs wil halen of 3D wil leren meten, het kan allemaal. Daarnaast biedt de Roos Groep ook mogelijkheden voor mensen zonder een diploma of met weinig ervaring om zich te ontwikkelen binnen het vakgebied. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een buddysysteem. De nieuwe medewerker wordt gekoppeld aan een buddy die hem alles leert over de branche en de werkzaamheden, zodat de nieuwe medewerker een echte professional op dat gebied kan worden.

Wil jij meer weten over de opleidingsmogelijkheden binnen de Roos Groep? Klik dan hier.

Werken & Leren BBL/ BOL

Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben plaatsen beschikbaar voor zowel BOL- als BBL-leerlingen. Tijdens deze leerwerkperiode ontvang je begeleiding van een buddy die je alle fijne kneepjes van het vak leert. Benieuwd hoe een stage bij Roos Groep eruit ziet? Klik dan hier