Dennis Hilster is betonafwerker bij de Roos Groep en staat iedere dag met zijn ploeg aan de mooiste betonprojecten te werken. In dit gesprek vertelt hij meer over de ervaringen die hij met Roos Groep heeft.

Hoe het begon

Een jaar of tien geleden ben ik al eens bij Roos Groep geweest. Als zelfstandige kom je regelmatig bij verschillende bedrijven, maar inmiddels werk ik iets meer dan een jaar alleen maar voor de Roos Groep. Ik vind het een heel fijn bedrijf om voor te werken en het is dan ook de bedoeling dat ik hier nog wel een tijdje rondloop. Dit komt onder andere door de betrokkenheid die de directie toont. Het contact voelt altijd persoonlijk en ik zit goed op mijn plek bij Roos.

Betonstorten infrawerken

De werksfeer

De collega’s bij de Roos Groep zijn hartstikke gezellig. Stuk voor stuk zijn ze super vriendelijk en proberen ze je te helpen daar waar mogelijk. Verder ben ik zelf wat ouder dan mijn collega’s en het contact met hen houd mij jong. Op een werkdag is er voldoende ruimte om lekker te lachen en een beetje te buurten tussen het werken door. Zeker als je op een gegeven moment niet meer zoveel na hoeft te denken bij het werken en alles automatisch gaat. Op zulke momenten is het gewoon fijn om met collega’s te spreken en dat maakt het werk ook een stuk gezelliger.

Hard werken

In mijn ogen zijn hardwerkende mensen ontzettend belangrijk. Ik heb natuurlijk bij redelijk wat andere bedrijven gewerkt en op een gegeven moment zag ik dat het personeel van de Roos Groep veel en hard moest werken. Deze jongens maakte toen lange dagen en moesten ook zwaar werk verrichten. Soms kwamen ze om zeven uur ’s avonds thuis en dat moet je vol kunnen houden. De jongens die hier al lang zitten, houden dat dus al lang vol en dat vind ik erg knap. Zo’n jongens mag de Roos Groep trots op zijn. Het is mooi om te zien dat er zoveel hardwerkende mensen bij de Roos Groep werken en dat motiveert ook anderen om het uiterste uit zichzelf te halen.

Een grote bult werk

De Roos Groep weet toch iedere keer weer een hele bult met werk te verzamelen. Dit hebben ze al een langere tijd en in vergelijking met andere wegenbouwbedrijven is dit vrij uniek. Je kan wel stellen dat degene die het werk regelt goed zijn best doet. In deze tijd is het niet makkelijk om werk aan te nemen en als jij dan als een van de weinige wegenbouw/ betonbedrijven zoveel werk kunt krijgen dan doe je toch iets goed. Verder vind ik het heel mooi dat de Roos Groep ook tevreden is met de kleine opdrachten en dat ze niet alleen het grote werk willen doen.

 

Benieuwd geworden?

Bekijk hier de vacature van betonafwerker!