In dit interview spreken we Sven die inmiddels al vier jaar voor onze organisatie werkt. In deze vier jaar heeft hij het een en het ander meegemaakt en heeft hij een goed beeld gekregen van de werkzaamheden en van de werksfeer.

Lekker buiten

Ik vind het gewoon heerlijk om buiten te werken. Je komt op verschillende plekken en zit niet de hele dag in een huisje. Soms sta je in een natuurlijke omgeving en de andere keer midden in de stad. Daarnaast is de sfeer in het team heel goed. Dat is toch belangrijk, want je staat heel veel met je team samen. Dit helpt bij een prettige werkplek en ook om vooruit te gaan.

Familiegevoel

Het familiegevoel is een belangrijke factor in mijn keuze voor de Roos Groep. We zitten altijd bij elkaar en als er iets is dan kan je altijd bij iemand van het bedrijf terecht. Bij nog een groter bedrijf zal dat wel moeilijker zijn verwacht ik.

Betonafwerker
betonafwerker

Collega’s

Het zijn mensen die van aanpakken weten en als er iets gedaan moet worden, dan wordt dat direct gedaan. Gister moest er dan iets gekeurd worden en binnen no time was dat klaar, zodat we ook weer door konden gaan.

Ambities

Ik zou ploegleider willen worden of na X aantal jaren uitvoerder. Je kunt het allemaal leren. Er zijn binnen de Roos Groep veel mogelijkheden om hogerop te raken en jezelf te blijven ontwikkelen. Ik heb hier ook mijn aanhangerrijbewijs gehaald en ben van plan nog meer bij te leren. Als je hier iets wil dan kan je het gewoon altijd vragen en dat vind ik wel erg positief.

 

Benieuwd geworden?

Bekijk hier de vacature van betonafwerker!