De tweeëntwintigjarige Tim Keeris zit in de laatste fase van zijn studie en moet alleen nog zijn afstudeerstage afronden. Hiervoor kwam hij met ons in contact en wij wilde hem graag vooruit helpen. Inmiddels is hij druk bezig met het schrijven van zijn afstudeeronderzoek en het uitvoeren van enkele meewerkopdrachten. In de onderstaande tekst deelt hij zijn ervaring om andere potentiële kandidaten een beeld te geven van het stagelopen binnen onze organisatie.

Hoe ben je bij de Roos Groep terechtgekomen?

Enkele jaren geleden had ik een bijbaantje bij de Roos Groep en dat beviel supergoed!  Ik vond de werksfeer, de collega’s en ook het contact met Tom Roos heel fijn en ik besloot samen met Tom dat ik zo nu en dan nog eens een opdracht voor hun ging uitvoeren. Toen moest ik een stageplek zoeken voor mijn opleiding en mede door mijn goede ervaring dacht ik direct aan de Roos Groep. Ik stuurde Tom een mailtje en eigenlijk mocht ik heel snel op gesprek komen om alle zaken door te nemen en om samen een opdracht te bedenken. Zo ben ik uiteindelijk bij de Roos Groep terechtgekomen.
Rotonde van beton

Wat houdt je functie in?

Als stagiair marketing & communicatie kan je verschillende dingen binnen een bedrijf doen. Zo kan je verantwoordelijk worden voor de social media marketing, het werven van personeel of vele andere communicatie gerelateerde aspecten. In mijn tijd bij de Roos Groep ligt de focus voornamelijk op mijn scriptie en op het creëren van een werken-bij website.

Wat maakt de Roos Groep volgens jou uniek?

Ik denk dat de Roos Groep zo uniek is door de bijzondere projecten en grote mate van betrokkenheid. Zelf ben ik bij verschillende projecten op bezoek geweest en als ik dan het eindresultaat zie, dan sta ik met open mond te kijken. Het meest bijzondere van de Roos Groep vind ik de betrokkenheid. Toen ik voor mijn afstudeeronderzoek participanten voor interviews nodig had, kreeg ik direct veel vrijwilligers en dat vind ik écht een goed teken.

Waarom is de Roos Groep een fijne plek om stage te lopen?

Hierbij haal ik nog eens het feit aan dat ik binnen no-time een grote groep participanten had voor mijn afstudeeronderzoek. Tijdens mijn stageperiode moest ik een grote hoeveelheid interviews afnemen en ik was al die tijd bang dat ik niet aan de gewenste hoeveelheid zou komen. Al die stress leek uiteindelijk overbodig, want na een mailtje gestuurd te hebben naar verschillende ploegen, kreeg ik een tal van enthousiaste reacties van medewerkers. Het is mooi dat deze betrokkenheid binnen dit bedrijf leeft en ik denk dat de Roos Groep hier wel echt uniek in is. Als iemand mij vraagt: “Is de Roos Groep een fijne stageplek?”, dan zal ik altijd volmondig “ja” antwoorden!
Benieuwd geworden?
Bekijk hier de stagemogelijkheden!