Gerald van Gompel is al meer dan veertien jaar werkzaam voor de Roos Groep. In die jaren heeft hij al veel meegemaakt en heeft hij al aan vele projecten gewerkt. Als betonafwerker heeft hij heel Nederland afgereisd, maar heeft hij ook aan projecten in het buitenland gewerkt. In deze tekst vertelt hij in het kort over zijn tijd bij Roos.

Afwisseling

Ik vind eigenlijk alles wel leuk. De ene keer doe ik graag printen en de andere keer werk ik met plezier machinaal. Ook vind ik het wel heel leuk om voor een keer een vloertje te maken. Persoonlijk word ik het heel snel beu om bijvoorbeeld zestien weken aan een stuk achter een machine aan te huppelen, dus de mogelijkheid om de werkzaamheden af te wisselen doet mij wel goed.

Opleidingsmogelijkheden

Leuke dingen aan het werk

Ten eerste vind ik het leuk dat je op verschillende plekken komt. Dit vind ik leuk, omdat je iedere keer weer andere dingen ziet. Ten tweede zijn de collega’s waar je mee werkt heel leuk. De ploeg waar ik nu mee sta kan ik altijd goed mee lachen en dat zorgt er echt voor dat je plezier in je werk hebt. We trappen wel eens een lolletje, maar we zorgen er wel voor dat het werk goed gebeurt.

Mooie projecten

In mijn veertien jaar bij Roos heb ik veel verschillende projecten gemaakt waar ik trots op ben. Het is niet zo dat er een mijn favoriet is, maar je hebt wel eens dat je het resultaat heel mooi vindt. Zo heb ik wel eens printbeton gemaakt dat er echt heel strak uitzag, maar ik heb ook andere projecten gemaakt waar ik achteraf heel trost op ben.

 

Benieuwd geworden?

Bekijk hier de vacature van betonafwerker!