Antoine Mijs is inmiddels twaalf jaar werkzaam voor de Roos Groep. Het begon allemaal met het uitvoeren van schuurwerkzaamheden en mede door de opleidingsmogelijkheden van de Roos Groep en zijn inzet, is hij inmiddels uitgegroeid tot meewerkend uitvoerder. Hij vertelt over zijn ervaringen en wat er nou zo leuk is aan het werk.

De wekker gaat

We starten de dag met een bakske koffie en dan bespreken we alvast wat we gaan doen. Vaak weet iedereen al wat zijn taken rondom het project zullen zijn, maar het is toch belangrijk dat we dit nog eventjes goed doornemen. Daarna begint het echte werk en ga je aan de slag.

Persoonlijk houd ik heel erg van afwisselend werk waarbij je veel verschillende plekken bezoekt en met verschillende mensen en collega’s in contact komt. De ene keer sta je in het hartje van Brussel en de andere keer sta je ergens helemaal achteraf.

Opleidingsmogelijkheden wegenbouw

Het trotse gevoel

Het leuke aan de betonwereld vind ik de projecten die je maakt. Je begint als het ware op nul en werkt dan naar iets moois toe. Vervolgens rijd je bijvoorbeeld over een weg die je zelf hebt aangelegd en dan kun je echt trots zijn.

Ieder project is anders en de een vereist meer werk dan de ander. Er zijn wel een aantal projecten die er voor mij echt uitschieten. Voorbeelden hiervan zijn: Brussel Brouckereplein, Brugge Beursplein, een project in Venlo en Mechelen Malinas. Dit waren bijzondere projecten die mij altijd zullen bijblijven.

Opleidingsmogelijkheden

Twaalf jaar geleden begon ik helemaal onder aan de ladder met schuurwerkzaamheden en inmiddels ben ik uitgegroeid tot meewerkend uitvoerder. Persoonlijk vind ik dat erg mooie stappen en daar ben ik dan ook trots op. Ik had dit voorheen helemaal niet voor ogen, maar ik vind het mooi dat zoiets mogelijk is bij de Roos Groep.

Daarom zie ik de Roos Groep als een bedrijf waar je veel kan en mag leren. Je kunt cursussen volgen met alles erop en eraan en dat wordt allemaal voor je geregeld. Dit maakt het mogelijk om te blijven groeien en ontwikkelen. Daarnaast heb je bij de Roos Groep de mogelijkheid om te kijken wat het beste bij je past en daar zullen zij jou dan ook in opleiden en begeleiden.

 

Benieuwd geworden?

Bekijk hier alle vacatures!