Bij de Roos Groep vinden we het altijd erg goed nieuws wanneer we nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Recentelijk ontvingen we dubbel goed nieuws aangezien zowel Jaydee als Tim besloot om bij de Roos Groep te komen werken. Wij spraken hen over hun keuze voor de Roos Groep en de functie die zij gaan vervullen.

De Roos Groep onderscheidt zich op veel gebieden

Hallo allemaal! Mijn naam is Tim Keeris, 22 jaar en onlangs begonnen als assistent werkvoorbereiding en marketing verantwoordelijke bij de Roos Groep.

Na vier leerzame jaren heb ik mijn diploma marketing en communicatie in ontvangst mogen nemen. Hierin speelde de Roos Groep een belangrijke rol als mijn afstudeerstageplek.

In deze tijd heb ik gemerkt dat de Roos Groep zich op veel verschillende gebieden onderscheidt. Zo bieden ze veel mogelijkheden – in- en externe opleidingen – om jezelf te blijven ontwikkelen. Ook is het écht een familiebedrijf waar een gemoedelijke en laagdrempelige werksfeer heerst.

De functie die ik ga vervullen is heel divers en uitdagend. Enerzijds houd ik me bezig met alle marketing gerelateerde taken en anderzijds met de werkvoorbereiding. Daarbij kan je denken aan het opzetten van campagnes, maar ook aan het registreren van onze medewerkers op Belgische werven.

Ik verheug me op mijn tijd bij Roos en ik kan niet wachten om nog meer te leren!

werkvoorbereider infra

Direct enthousiast en klaar voor een nieuwe uitdaging

Hoi! Ik ben Jaydee, 27 jaar en sinds vorige week HR-assistente bij de Roos Groep! Ik heb reeds enkele jaren ervaring in de soft en hard HR en was klaar voor een nieuwe uitdaging.

Na een open en gemoedelijk sollicitatiegesprek was ik meteen enthousiast over de organisatie en twijfelde dan ook niet lang om deze kans te grijpen.

Het feit dat er een hoge anciënniteit binnen de organisatie is, toont aan dat er een fijne werksfeer heerst. En ik kan je al meteen vertellen dat dit ook effectief zo is! De deuren staan hier letterlijk en figuurlijk open voor elkaar, op elk niveau. Daarnaast krijg je voldoende autonomie en ruimte om (verder) te groeien en te ontwikkelen. Kortom, een ideale fit voor mij! Mijn doel? Het HR-beleid op termijn tot een hoger niveau tillen met oog op het welbevinden en het werkplezier van onze medewerkers.

Contact

Wij willen Jaydee en Tim heel veel succes wensen!

Ben jij na het lezen van deze twee teksten ook enthousiast geworden? Neem dan gerust contact op via onderstaande knoppen.