In dit interview spreken we Bryan, hij verteld over de uitdagingen die hij dagelijks aangaat met zijn ploeg.

Hoe is Bryan bij Roos Groep terechtgekomen?

Ik ben bij de Roos Groep terechtgekomen via een gepensioneerde man die bij mij in de buurt woont. Deze man heeft bijna heel zijn leven bij de Roos Groep gewerkt en weet dus als geen ander wat dit werk inhoudt. Ik was in zijn straat beton aan het maken, dus hij wist al wel dat ik wat kon. We raakten aan de praat en zo ben ik bij de Roos Groep gekomen.

Het mooie aan ons werk

Ik vind het leuk dat we iedere week nieuwe locaties bezoeken en dat het werk ook vrij veel uitdagingen heeft. Het is gewoon nooit hetzelfde en ook het werk en de vormen van beton verschillen heel erg, dat maakt iedere dag weer een nieuwe uitdaging. Kwaliteit staat bovenop, en dat zie je ook aan de projecten die we maken.

Naast dat het werk leuk en uitdagend is, is de werksfeer ook super goed. Roos Groep is een goede werkgever, ze zorgen dat we allemaal deftige werkkleding hebben en degelijke nieuwe materialen om mee te werken.

Ploegbaas infra
betonafwerker

Onze dag

Op een mooie zonnige dag begint iedereen met goeie zin, veel koffie en even stretchen. De een zet de koffie, de andere legt al het materiaal klaar en ik help bij de machine. Iedereen kent zijn taak wel. Zo kunnen we meteen aan de slag als het beton eraan komt.

Soms zijn we een beetje tovenaars. Dat moet ook wel, anders krijg je helemaal niets voor elkaar. Het werken vereist simpelweg een creatieve blik, want het komt niet allemaal vanzelf aanwaaien. Het belangrijkste is gewoon dat je werk gaat zien. Beter een goede gemotiveerde collega zonder ervaring, dan eentje met ervaring die niet gemotiveerd is. Afsluitend; Met de juiste motivatie kom je bij ons heel ver!

 

Benieuwd geworden?

Bekijk hier alle vacatures!